0

multiple result lines in crystal reports

After caslibrating a fluke 73 the report is printing multiple lines of the same result. The report id fine on other calibration results and looking at the results of the calibration shows only 1 result per line

5 comments

Date Votes
0
Avatar
Bryan Kram

Assuming it's because you repeated a test(s):

In Runtime Configure -> Results -> Result Save Mode for Repeated Tests, select Last Result.

Freddie Lochner
ConRes Cal Lab

0
Avatar
Alan Woods

I have only done a single run through the procedure. No repeat tests. I deleted the work order and ran it again with the same results. 

every Result is printed 3 times for this procedure only all other asset results print correctly so it is not the fault of the crystal report but something in the results that says to print each result 3 times

0
Avatar
Alan Woods

Did further tests today, If I change the owner of the equipment and rerun the test it is ok. this strongly suggest that there is something wrong in the customer set up as I have found 2 units of this customer exhibit this problem. Could there be a customer flag set that allows multiple row printing, I notice that there have been 3 calibrations and thereare 3 rows being printed

0
Avatar
Michael J.

Hi Alan,

What version of MET/TEAM are you using? I'm not aware of any settings that would alter the way a specific customer's assets show results, unless it's using a different report template perhaps.

0
Avatar
Julian D (Dubois)

Can you post the code here with the respective line?

Please sign in to leave a comment.